16 September 2017

Dance Party

Stel je hebt gasten. Eerst cola drinken, dan lekker eten met een cognacglas zoete wijn, dan koud bier en een sigaret. Daarna, jawel, moet iedereen een pruik op (keuze te over: lang grijs haar, kroes, rood/gele krullen). Muziek aan, Justin Bieber! Je ziet aan de snotterige poppetjes rechtsonder op de TV welke beweging je moet maken. Ondertussen kijk je wel steeds op je phone. Daarna bekijken we met z'n allen de video van de dans en dan zijn er winnaars:  degene die het best de beweging van de poppetjes heeft nagedaan. Het is geweldig leuk. Lachen voor tien, helemaal bezweet en al dat eten weg geswingd.
Wat werk betreft: Het plan met karton is van de baan, ik moet zoveel mogelijk grote beelden maken ( thema "fashion" is misschien ook al van de kaart geveegd?) en tien grote tekeningen. 1 oktober is de opening dus alle tijd van de wereld.



2 comments:

  1. die vlo p die bakplaat; treffend beeld. En dat betreft dan de locatie. Maar net zo wisselend is wat je aan het uitspoken bent: steeds schakelen, improviseren, afzien, knallen en mooie dingen maken. Bij de Komart in Baarn zoeken ze naar winkelpersoneel. Werktijden in overleg en 5% korting op je inkopen. Ideetje?

    ReplyDelete